TOKO RADJAWALI

TOKO RADJAWALI Indonesische Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 85 beoordelingen
5 nov 2020 om 20:29 Heerlijk gegeten!
24 okt 2020 om 19:53 Heerlijk eten! Bezorging duurde lang, ruim een uur.
15 okt 2020 om 20:48 Top eten! Wij genieten hier elke keer weer van!
10 okt 2020 om 5:42 Het eten is lekker, prijs veel te duur voor wat je krijgt, bakje tempé zat maar 70 gram in. De lempers waren niet gaar en van die fabrieksbende, onbegrijpelijk en dat verwacht je nie., Heel erg jammer en gemiste kans.
29 jul 2020 om 19:30 Prijzig maar goede kwaliteit.
29 mei 2020 om 21:04 Delicious food and friendly and caring staff. The slight delay in delivery was not as bad considering how happy we were with the food. Yum!
28 mei 2020 om 20:16 Food was tasty, but I have the impression that instead of 2xbami we were delivered just 1.
2 mei 2020 om 23:18 Heerlijk eten en weer precies op tijd. Top!
1 mei 2020 om 19:44 Delicious food but 30 minutes late
25 apr 2020 om 22:38 Eten was heerlijk en bezorging precies op tijd. Top!
2 apr 2020 om 21:42 Het was een gokje. Ik ken dat restaurant niet. Het eten was goed. Temperatuur zwak. Bezorgtijd te lang. Prijs te hoog. Volgende keer kook ik weer zelf.
29 mrt 2020 om 17:17 Altijd lekker en altijd vriendelijk! Door een fout bij thuisbezorgd was de bezorging later dan gedacht. Gelukkig kregen we dit van thuisbezorgd te horen voordat ik er een negatieve beoordeling voor zou geven. En een voucher, goed gedaan Thuisbezorgd!