TOKO RADJAWALI

TOKO RADJAWALI Indonesische Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 66 beoordelingen
29 mrt 2020 om 17:17 Altijd lekker en altijd vriendelijk! Door een fout bij thuisbezorgd was de bezorging later dan gedacht. Gelukkig kregen we dit van thuisbezorgd te horen voordat ik er een negatieve beoordeling voor zou geven. En een voucher, goed gedaan Thuisbezorgd!
3 feb 2020 om 15:15 Was direct klaar, dus dat is super. Leuk om heel veel verschillende kleinere gerechtjes te kunnen bestellen, geeft lekker wat afwisseling aan je maaltijd. Ik had onder andere de nieuwe Jackfruit Rendang, wat een aanrader is!
14 sep 2018 om 23:01 Bestel minstens drie hapjes en een rijst voor een hele maaltijd. De daging smoor en de bamboe oedang kerrie zijn aan te raden! Vriendelijke bezorger, geleverd in aangegeven tijd.
3 okt 2017 om 20:38 Weinig eten voor je geld. Het was helaas ook niet warm. Geen aanrader
22 sep 2017 om 17:38 Eten redelijk. Bezorger had er weinig zin in. Viel vorige keer ook op.
5 sep 2017 om 19:59 Nice portion and tasty foods. Great delivery service and friendly owner. I would definitely recommend this restaurant.
31 aug 2017 om 21:37 Superlekker, wel beetje kleine porties... Heel snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar.
31 aug 2017 om 20:48 Het was heerlijk én nog goed warm. Mooi binnen een half uur bezorgd. Voor herhaling vatbaar!
12 nov 2016 om 23:15 Lekker eten en mooie porties, zeker voor herhaling vatbaar! Zoals gewoonlijk zat de bezorgtijd van de app er ver naast, deze gaf een uur, terwijl het met een half uurtje bezorgd werd.
1 nov 2016 om 3:15 Het maaltijd was top en klasse en de bezorg tijd was ok wist altijd dat het iets zal uitlopen en hebt daar goed begrip voor .
8 okt 2016 om 22:04 Snel bezorgd, fantastisch gegeten. Het eten was ook fantastisch warm. Echt genoten.
16 aug 2016 om 19:41 Heel weinig eten krijg je voor je geld.