TOKO RADJAWALI

TOKO RADJAWALI Indonesische Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Radjawali. Meer weten? Ontdek meer

6 apr 2022 om 22:08 Heerlijke rijstafel voor 2 pers. Is voor 2 pers net genoeg als je geen grote eters bent. Erg lekker, aanrader.
3 feb 2022 om 20:59 De rijsttafel werd keurig afgeleverd, en smaakte prima. Gaan we vaker doen.
14 jan 2022 om 21:48 Super lekker eten, nog even gebeld omdat een gerecht van de rijsttafel niet beschikbaar was en wat ik als vervanging wilde.
21 dec 2021 om 22:28 Keurig op tijd bezorgd, vrijwel op het afgesproken tijdstip. Eten was nog warm genoeg om zonder verder verwarmen in de magnetron gegeten te kunnen worden. Eten zelf was ook prima!
15 dec 2021 om 10:52 Het eten is verrukkelijk, echt ongeƫvenaard, maar 2 uur wachten op het eten is veel te lang. Volgende keer ga ik het ophalen.
21 nov 2021 om 8:35 Wat een heerlijkheid! Echt goed eten, netjes verpakt en super warm, verse groenten en geweldig aardige bezorging. Absolute aanrader
12 nov 2021 om 20:53 Prima en lekker
31 jul 2021 om 19:24 Eten was kurkdroog en smakeloos, voldeed niet aan verwachtingen. De hoeveelheid was ook magertjes, alles zat in een bak bij elkaar.
20 jul 2021 om 19:27 Wachten prima, maar geen 75 minuten.
11 jun 2021 om 19:37 Het bezorgen duurde erg lang, 1,5 uur! Het eten smaakte goed, alleen kreeg je bij het bestellen de indruk dat je meer zou krijgen. Alles in een bak, er miste een groente en kip met kerrie.
21 mei 2021 om 19:46 Het eten was echt heerlijk vooral de inktvis en tempe met tri
15 mei 2021 om 22:16 Eten was zeer goed